Informatiesessie digitale koopovereenkomst – Advies en leveranciers

Het gaat goed in de vastgoed- en woonketen. Maar veel zaken kunnen sneller, beter en slimmer en de behoefte van de consument voor meer inzicht, sneller zekerheid en meer regie nemen toe. Daarom is Zorgeloos Vastgoed, een initiatief van HDN, Kadaster, KNB en NVM, gestart. Zorgeloos Vastgoed wil via co-creatie komen tot een afsprakenstelsel voor digitale communicatie, waarin informatie bij voorkeur slechts één keer wordt vastgelegd en vervolgens met alle betrokken partijen kan worden gedeeld. De eerste implementatie van het stelsel bevat onder andere een gedigitaliseerde, gedataficeerde koopovereenkomst.

Samenwerken aan het afsprakenstelsel in de vastgoedketen
Zorgeloos Vastgoed ontwikkelt het afsprakenstelsel voor en samen met de markt. Zo is er een Customer Journey onderzoek gedaan, zijn er branchebrede Ronde Tafel sessies gehouden en is er een consultatieronde geweest van de taxonomie (definities) van de koopovereenkomst. Graag nodigen we nu intermediairs en softwareleveranciers uit voor de eerste Zorgeloos Vastgoed infosessie waarin we meer vertellen over het initiatief, hoe we een en ander willen realiseren en welke stappen op de planning staan.

U bent als intermediair of softwareleverancier van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de informatiesessie. Inschrijven kan middels onderstaand formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een MS Teams-link waarmee u kunt deelnemen.