Nieuwsbrief

Het gaat goed in de vastgoed- en woonketen. Maar veel zaken kunnen sneller, beter en slimmer en de behoefte van de consument voor meer inzicht, sneller zekerheid en meer regie nemen toe. Daarom is Zorgeloos Vastgoed, een initiatief van HDN, Kadaster, KNB en NVM, gestart. Zorgeloos Vastgoed wil via co-creatie komen tot een afsprakenstelsel voor digitale communicatie, waarin informatie bij voorkeur slechts één keer wordt vastgelegd en vervolgens met alle betrokken partijen kan worden gedeeld. De eerste implementatie van het stelsel bevat onder andere een gedigitaliseerde, gedataficeerde koopovereenkomst.

Op de hoogte blijven
Zorgeloos Vastgoed ontwikkelt het afsprakenstelsel voor en samen met de markt. Zo is er een Customer Journey onderzoek gedaan, zijn er branchebrede Ronde Tafel sessies gehouden en is er een consultatieronde geweest van de taxonomie (definities) van de koopovereenkomst. Iedereen is van harte uitgenodigd om zijn of haar steentje bij te dragen: dienstverleners, softwareleveranciers, beleidsmakers enzovoorts.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van bijeenkomsten, consultaties en andere ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.